شهردار مشهد: مردم پای آرمان‌های نظام ایستاده‌اند مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 سرویس دهی مترو و اتوبوس برای امروز در مشهد رایگان است (۶ دی‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۲۰۰۱
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۳
 سرویس دهی مترو و اتوبوس برای امروز در مشهد رایگان است (۶ دی‌ماه ۱۴۰۱)
سرویس دهی متروی مشهد و ناوگان اتوبوس رانی خطوط منتهی به حرم رضوی برای امروز، سه شنبه همزمان با شهادت حضرت زهرا (س) رایگان انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: در راستای خدمات رسانی به عزاداران فاطمی برای امروز سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر رایگان شده است.

علی اصغر نیشابوری افزود: از این رو سرویس دهی در خطوط یک و سه بی آرتی، و خطوط ۱۲، ۸۶، ۵۰،۲۱۰،۸۲ و ۶٢ رایگان می‌باشد.

سرپرست شرکت بهره‌برداری قطار شهری شهرداری مشهد نیز اظهار کرد: در راستای تسهیل دسترسی زائران به حرم مطهر و حضور در مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام، سرویس‌دهی خطوط مترو رایگان شده است.

وحید مبین مقدم افزود: در این راستا خط یک و ٢ مترو از ساعت هفت تا ۲۲ رایگان است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به برگزاری مراسم تشییع پیکر پاک شهدای گمنام، سرفاصله زمانی رسیدن قطار‌ها در خط ۲ از ۱۲ دقیقه به ۱۰ دقیقه کاهش یافته است.

٩٠٠ هزار جا به جایی و سفر درون شهری روزانه شهروندان مشهدی با هزار و ٧٣٠ دستگاه اتوبوس و مینی بوس ناوگان اتوبوسرانی این شهر انجام می‌شود.

خط یکم قطار شهری مشهد به طول ۱۹ کیلومتر از پایانه غدیر نخریسی تا وکیل‌آباد این شهر، اسفند ۱۳۸۹ به بهره‌برداری رسید و هم‌اکنون روزانه به طور میانگین ۱۳۰ هزار نفر در این مسیر جا به‌جا می‌شوند. مسیر توسعه ۴.۵ کیلومتری این خط نیز از ایستگاه غدیر تا فرودگاه مشهد در دهه فجر سال ۱۳۹۴ به بهره برداری رسید.

عملیات حفاری ۱۴.۵ کیلومتری خط دوم قطار شهری مشهد نیز از منطقه رضاشهر به سوی منطقه طبرسی شمالی پانزدهم بهمن ۱۳۹۴ به پایان رسید و اسفند سال ۱۳۹۵ مرحله نخست این خط به طول هشت کیلومتر بهره‌برداری شد.

اواخر اسفند ۱۳۹۶ نیز با بهره برداری از ۲ کیلومتر دیگر از مسیر این خط، ایستگاه‌های سعدی و شریعتی به صورت آزمایشی به بهره برداری رسیدند و در سفر اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ رییس جمهوری وقت به مشهد، این خط با خط یکم در ایستگاه شریعتی پیوند خورد و ادامه این خط در ایستگاه میدان شهید کاوه نیز۱۸ مرداد همان سال بهره‌برداری شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->